Advancing Designs for Creative Drummers!

Headhunters Dave Rundl
Ted Rundle, Dave Rundle and Me, Magnus, at NAMM

Headhunters är inte som andra trumstockstillverkare, de tar det en bit till!

Headhunters Sticks & Creations har skapat något nytt av trumstockar, vispar och rods sedan 1995! Design, kreativitet, utformning och spelglädje! Design och tillverkning i Kanada av den kreative Dave Rundle och hans team.

Trumstockar är bara en del av vad de erbjuder. Kika på deras Creations och hänförs av hur man med lite fantasi kan skapa nya ljud och hjälpa slagverkare att nå nya musikaliska höjder!

Headhunters Sticks and Creations startade 1995 av Dave Rundle som då var en inbiten jazztrummis. Dave som alltid varit intresserad av att få fram nya ljud och upplevelser i sitt musicerande tyckte att det saknades något när han "bara" kunde välja trumstockar och vispar till sin arsenal av redskap. Han satte sig ned och funderade på hur han skulle kunna ta dessa redskap till nästa nivå och det var början på något som idag är stort i Kanada och USA och som nu letar sig ut till resten av världen.
Headhunters Sticks and Creations används av många slagverkare världen över och du kan hitta olika Headhunters i många professionella slagverkares stickbags.

Headhunters är tillverkare åt både Vic Firth och Meinl med deras Rods Stingers ST11 och ST12. Det måste ses som en eloge och erkännande för Dave och hans team i Ontario, Burlington!

På Headhunters brinner vi för att skapa högkvalitativa produkter som är designade med professionella slagverkare i åtanke. Vårt team av experter är engagerade i att tillverka de bästa möjliga produkterna, med endast de finaste materialen och innovativ design.

Som kund kan du förvänta dig att få det allra bästa inom kundservice, kvalitetsprodukter och ett engagemang för excellens i allt vi gör. Vi är här för att hjälpa dig att uppnå dina musikaliska mål, och vi ser fram emot att vara en del av din framgång.

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller funderingar. Vi är alltid här för att hjälpa dig, och vi är fast beslutna att ge dig den allra bästa kundupplevelsen som möjligt.

Vi som driver headhuntersdrumsticks.se och är återförsäljare för Headhunters produkter här i Norden heter Perfekt Produktion i STHLM HB. Jag som driver det bolaget heter Magnus Skarstedt och har varit slagverkare sedan barnsben. Nu är jag inte barn längre men slagverkaren i mig har aldrig gått ur!

Perfekt Produktion i STHLM HB
Org Nr: 969698-9475
Du når mig bl.a. på info[a]perfekt.se

Vill du gärna prova någon av alla de produkter Headhunters tillverkar kika in på sidan med återförsäljare för att hitta närmaste butik eller beställa dina Headhunters här i butiken.

Länk till en spännande artikel om Dave och hans arbete med att designa nya Headhunters! >>

Dave presenterar Headhunters!

Headhunters Produkt Patent!

Patent på Stingers!

Den första stora designen Dave skapade var "the Foam Core Multi Rod Drumstick" även kallad Stingers, som patenterades 2006 och byggdes åt Vic Firth. Vic marknadsförde den som Steve Smith Tala Wand. De var en stor succé och gav Dave och Headhunters blodad tand att gå efter fler idéer de hade!

Patent på Crossovers!

2014 tog Headhunters designen till Crossovers, en multi-trumstock, till patentverket!

Patent på Dreamcatchers!

De unika Dreamcathers, Saber-Tooth och Cyclops patenteras 2021!