Hickory Grooves

Hickory Grooves A (Längd – 415mm / Diameter – 15mm)

Hickory Grooves ADimensionerna och profilen är densamma som dess motsvarighet i Maple Grooves A. Egenskaperna i hickory ger en tyngre och tätare känsla.


 

Hickory Grooves Mini Bop (Längd – 405mm / Diameter – 14mm)

Hickory Grooves MiniBopDetta är den smalaste trumstocken i Hickory B-serien med samma diameter som en 7A, men avsmalningen och profil som B-serien. Modellen finns i endast hickory.


Hickory Grooves B Bop (Längd – 400mm / Diameter – 15.5mm)

Hickory Grooves B BopDimensionen och profilen är densamma som dess lönn motsvarighet, Maple Grooves B Bop. Egenskaperna och hållbarheten i hickory ger den en något tyngre och tätare känsla. Och ja, vi vet att musiken är Be Bop! Eftersom denna stock är utformad från vår B-serie kunde vi inte motstå B Bop som dess namn!


 

Hickory Grooves B (Längd – 400mm / Diameter – 16mm)

Hickory Grooves BDimensionerna och profilen är densamma som dess motsvarighet i Maple Grooves B. Egenskaperna i hickory ger en tyngre och tätare känsla.


 

Hickory Grooves C (Längd – 405mm / Diameter – 15.5mm)

Hickory Grooves CDimensionerna och profilen är densamma som dess lönn motsvarighet, Maple Grooves C. Egenskaperna och hållbarhet i hickory ger en något tyngre och tätare känsla, vilket gör den mycket lämplig för tyngre trumslagare.