Hybrid Bundles

Castaways Yellow

Castaways är en unik sammansättning av ett par gula kastanjetter i hållbar plast monterade på två lättviktsbollar. De är placerade nära greppet för att maximera spelkontrollen. Polyrods med 2 justerbara pärlor mixar ljudet med ljudet av kastanjetter. Spela med kastanjetterna placerade uppåt för perfekta 4 delar eller 8 delar. Om du vänder kastanjetterna nedåt förvandlas samma figurer till 16 delar. Superroliga att spela med!

Castaways Yellow

Cattails

Cattails är polypropenstavar monterade på ett solitt trähandtag. Det finns 3 strategiskt placerade polyetenbollar som kan placeras antingen på polyrodsen eller tillåtas att röra sig fritt. Dessa är placerade på olika höjd och runt om rodsen. Detta säkerställer att bollarna alltid kommer att träffa det tänker slå till oavsett hur staven hålls. Det finns en O-ring framför och bakom varje enskild boll som gör det möjligt för varje boll att flyttas till valfri höjd. Dessa är ett måste för varje stickbag!

cattails

Crossover II

Crossover II Bamboo:
Headhunters Crossovers kombinerar en bundled rod med en vanlig trumstock.
Headhunters Crossovers II Bamboo har ovala bamburods där bambun har kvar barken vilket gör den mycket tålig. Den har även’Grip Control’, ett skönt gummigrepp som gör att du inte tappar den. Headhunters Crossovers är lättspelad tack vare sin låga vikt och att den i grunden är en Hickory stock. Tack vare det kan du få till riktiga crash och ride slag och du får till riktiga kantslag samtidigt som du kan spela tystare tack vare rodsen. Headhunters Crossovers har en flyttbar gummiring så att du själv kan anpassa ljudet efter ditt önskemål.

Crossover II Bamboo

Crossover II Bamboo Light
Headhunters Crossovers kombinerar en bundled rod med en vanlig trumstock.
Headhunters Crossovers II Bamboo Light har ovala tunnare och smalare bamburods där bambun har kvar barken vilket gör den mycket tålig. Den har även’Grip Control’, ett skönt gummigrepp som gör att du inte tappar den. Headhunters Crossovers är lättspelad tack vare sin låga vikt och att den i grunden är en Maple stock. Tack vare det kan du få till riktiga crash och ride slag och du får till riktiga kantslag samtidigt som du kan spela tystare tack vare rodsen. Headhunters Crossovers har en flyttbar gummiring så att du själv kan anpassa ljudet efter ditt önskemål.

Crossover II Bamboo Light

Crossover II Poly
Headhunters Crossovers kombinerar en bundled rod med en vanlig trumstock.
Headhunters Crossovers II Poly har polypropenrods vilket gör den extremt tålig. Den har även’Grip Control’, ett skönt gummigrepp som gör att du inte tappar den. Headhunters Crossovers är lättspelad tack vare sin låga vikt och att den i grunden är en Maple stock. Tack vare det kan du få till riktiga crash och ride slag och du får till riktiga kantslag samtidigt som du kan spela tystare tack vare rodsen. Headhunters Crossovers har en flyttbar gummiring så att du själv kan anpassa ljudet efter ditt önskemål.

Crossover II Poly