Hybrid Brushes

Dreamcatchers

Headhunters unika Dreamcatchers är en traditionell visp med tillägg av en unik nylon ring. Nylonringen kan göras större och mindre genom att skjutas in och ur handtaget. Genom att vända vispen kan du få till kraftigare cymbal- och trumslag. Dreamcatchers ger dig både ett tydligt “ping” ljud och/eller det traditionella ljudet av vispar.

Ladda ned Drum-Brush-Poster

Ladda ned Dreamcatchers-Instructions


 

Dreamcatchers REM

Headhunters Dreamcatchers REM har två justerbara nylonringar. De unika nylonringarna kan göras större och mindre genom att skjutas in och ur handtaget. Genom att vända vispen kan du få till kraftigare cymbal-och trumslag. Dreamcatchers ger dig både ett tydligt “ping” ljud och/eller det traditionella ljudet av vispar.

Dreamcatchers REM

DreamcatchersREM

Charlie Watts spelar med Dreamcatchers Rem i "Hate To See You Go"


 

Dreamcatchers WIRED

Headhunters unika Dreamcatchers Wired är den kraftigaste av Headhunters Dreamcatchers. Den traditionella vispen har lagts till med en unik nylonklädd stålring som kan skjutas in i handtaget vilket ger dig möjligheten att justera vispen som du vill ha den. Genom att vända vispen kan du få till kraftigare cymbal- och trumslag. Dreamcatchers ger dig både ett tydligt “ping” ljud och/eller det traditionella ljudet av vispar. Tack vare att Dreamcatchers Wired har en stålring istället för en nylon ring gör den hållbarare för dig som tar i lite mer när du spelar.

Dreamcatchers Wired

DreamcatchersWIRED


 

Cyclops

Headhunters Cyclops är en traditionell visp med en centrerad rod i polycarbonat med en justerbar pärla. Poly roden kan justeras i längd och höjd. Med ’O’ ringarna justerar du höjden över visparna. Pärlan kan justeras längst med roden. Materialet i roden är extremt tåligt med en snabb respons. Genom att vända vispen kan du få till kraftigare cymbal- och trumslag. Headhunters Cyclops ger dig både ett tydligt “ping” ljud och/eller det traditionella ljudet av vispar.

Cyclops

DreamchatchersCyclops


 

Saber Tooth

Headhunters Saber Tooth när du vill ha mer, de här visparna har volymen! Flytta pärlan längst med roden, ändra längden på roden för att ge dig ljudet och volymen du vill ha. Spela som med vanliga vispar och vänd dem på kant för att betona med pärlan och roden. Det här är de ultimata rock visparna!

Saber Tooth

DreamchatchersSaber-Tooth


 

Rhino

Headhunters Rhino blandar en justerbar polykarbon rod med en traditionell visp. Poly roden är tyngre och styvare än de på Headhunters Cyclops. Ger ett distinkt ljud på trummor, kantslag och cymbaler.

Rhino

DreamchatchersRhino