Bundled Rods

Bandits

I trähandtaget som kommer från B-seriens 'Stick to the Groove' stockar, är polypropylen rods fästa med ett metallband. Polypropylen är mycket flexibelt och mycket hållbart. Den flyttbara 'O' ringen ger dig möjlighet att ändra ljud och spelkänsla.

Bandits

BanditTips


Bing Bongs

Bing Bongs använder samma populära koncept som Doobies och Blunts; Cut Center Dowel-konceptet. Det innebär att centerroden är klyvd i ett kryss. Detta gör att centerroden komprimeras och öppnas när du spelar. Vid spel i låga volymer ökar detta dramatiskt studsen vilket plötsligt möjliggör virvlar med ett par rods! Bing Bongs består av vita och svarta alternerande polypropylen-rods som omger en kraftigare centrumrod. Centrerroden är av björk. Polypropylen minskar den totala vikten på denna modell jämfört med andra Bundles.

Bing Bongs

Blasters

Flexibla och tåliga polyrods. Otroligt hållbar och skön att spela med. Gummibandet på rodsen ger dig möjligheten att ändra karaktären från tight stängt ljud till öppet, nästintill ljudet av vispar..

Bundles

12 björkstavar fästa i B-seriens 'Stick to the Groove' stockar. Den flyttbara 'O' ringen ger dig möjlighet att ändra ljud och spelkänsla.

Bundles


Bushwhakers

I trähandtaget som kommer från B-seriens 'Stick to the Groove' stockar, är 8st bamburods fästa med ett metallband. En flyttbar 'O' ring ger dig möjlighet att ändra ljud och spelkänsla.

Bushwakers

BushwackersTips


Buzz Rods

Flexibla och tåliga polyrods. Mjukt och bekvämt VinylFlex handtag ger dig ett skönt och säkert grepp. Gummibandet på rodsen ger dig möjligheten att ändra karaktären från tight stängt ljud till öppet, nästintill ljudet av vispar.

BuzzRods

BuzzRodTips


Doobies

Doobies har 12 björkrods med en kraftigare, centrerad björkrod som är dubbelt splittad. Att splitta centerroden ger Doobie en snabbare studs! Den flyttbara 'O' ringen ger dig möjlighet att ändra ljud och spelkänsla. Doobies är större än Spliffs.

Doobies

DoobieTips


Rads

Headhunters design till Rads kommer från  flera idéer vi fått när vi har skapat våra bundled rods. Resultatet ser likadan ut som 'originalet' men känslan när du spelar med dem är helt annorlunda. Mer studs, större dynamik och ett mer artikulerat ljud.

Rads RadTips


Reefers

Reefers består av 7 rods i bambu. Den har 3 'O' ringar som kan justeras efter dina önskemål för att skapa din egen ljudkaraktär.

Reefer ReeferTip


Shoots

Shoots har 19 bamburods formade till en hexagon. Bambu är starkare och mer flexibelt än björk vilket gör dom extremt hållbara och det bästa valet för dig som spelar hårt och kanske inte letar efter en lättstudsad rod för spel i låga volymer.

Shoots ShootTips

Spliffs

Spliffs är 11 bamburods runt en kraftigare björkrod som är klyvd. Att klyva center roden på Spliffs ger den en mycket snabbare studs. Den flyttbara 'O' ringen ger dig möjlighet att ändra ljud och spelkänsla.

Spliffs


Stingers ST11

Stinger ST11 består av elva bambustavar som omger en skumkärna. Bambustavarna är placerade inuti en gummihylsa som också hjälper dig med greppet när du spelar. Stingers rodsen ger dig ett snabbt svar när du spelar. Stinger-serien har designats för att kännas som en konventionell trumstock, men med egenskapen att vara mycket tystare. Om du ofta spelar i små, akustiska lokaler kan du dra nytta av Headhunter Stinger Drumsticks. Att ha en skumkärna ökar livslängden på ST11.

Stingers_ST11

Stingers ST12

Stinger ST12’s 12 björkrods med en kärna av skumplast ger en snabb respons när du spelar. Stinger-serien har designats för att kännas som en konventionell trumstock och att vara mycket tystare. Om du ofta spelar i små, akustiska lokaler kan du dra nytta av Headhunter Stinger ST12. Tack vare skumkärnan förlängs livslängden på ST12.

Stingers ST12